loading...

3 semne surprinzatoare care arata ca norocul este de partea ta

Inca imi place sa ma gandesc la mine la fel de practic, dar eu inca mai cred in noroc. Stiu ca atunci cand sufli in zaruri in timpul unui joc de Yahtzee nu poti schimba ordinea numerelor. Stii de ce? Ea nu poate rani!

Imi place sa aduc aceeasi psihologie si in anumite parti ale vietii mele si intotdeauna sa imi pastrez mintea deschisa pentru semnele de noroc din univers.

Pana la urma, eu nu pot sa gasesc un farmec norocului. Acesta este ca o perla gigantica pescuita din ocean, in Filipine, cineva, undeva trebuie sa castige.

Cu acest lucru in minte, imi place sa caut orice indiciu care sa ma duca aproape de noroc.

Cand privesti lucrurile cu o atitudine optimista, atunci lumea pare ca o insula plina de farmec si noroc.

Iata aici niste imagini cu cateva dintre semnele cele mai surprinzatoare de acolo!

1.”Acolo sunt multi lilieci in pod”

#1: There Are Bats In Your Attic

In general, cand cineva iti spune ca ” ai lilieci in pod” , el nu o spune ca pe un compliment- ei incearca sa iti spuna ca esti zurliu!

Daca tu ai auzit vreodata acest insult, trebuie sa ii spui persoanei sa nu ia in serios, deoarece este o gluma.

Cand liliecii incearca  sa isi faca un adapost in casa ta, inseamna ca ca iti fac un favor, casa ta are o energie pozitiva.

 

2.Urechile tale sunt murdare

#2: Your Ears Are Itchy

Cele mai populare povesti despre urechile murdare spun ca atunci cand cineva incepe sa barfeasca despre tine, urechile tale incep sa te gandile si te vei simti iritat.

Acest lucru depinde de urechea la care simti senzatia de mancarime, urechea stanga sau dreapta. Daca este urechea stanga, inseamna ca este un semn bun.

Acest lucru indica faptul ca o persoana spune ceva frumos despre tine si acest lucru  ar putea insemna relatii mai bune cu prietenii si familia.

3.Adopta un animal de companie

 

#3: A New Pet "Adopts" You

 

Da, chiar si o pisica neagra!

Animalele sunt pretentioase, in special pisicile .

Daca ati gasit pe strada o pisica fara stapan, care se tine dupa dumneavoastra pentru a cere de mancare sau un caine care va urmeaza calea, inseamna ca norocul va urmeaza drumul.

 

 

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !