loading...
epa03536536 Pedestrians walk through the snow protected by their umbrellas during heavy snowfalls, in Geneva, Switzerland, 15 January 2013. EPA/SALVATORE DI NOLFI

aCOD ROŞU pentru sud-estul ţării!

aMeteorologii au instituit cod roşu de viscol în judeţele din sud-estul ţării. Meteorologii au emis cod roşu de viscol pentru judeţele Buzău, Brăila, Ialomiţa, Călăraşi şi Tulcea până la ora 13.00, anunţă stiripesurse.ro.

Administraţia Naţională de Meteorologie anunţă că în cele patru judeţe vor fi intensificări ale vântului cu rafale de peste 85 de akilometri pe oră, azăpadă aputernic viscolită aşi troienită, vizibilitate redusă spre zero.
aBucureştiul şi 11 judeţe sunt vineri, până la ora a18.00, sub avertizare cod portocaliu de viscol, iar alte 15 judeţe din estul, sudul şi centrul ţării au fost atenţionate cu cod agalben de ninsori viscolite, valabil până vineri seară.
sursa:cancan.ro

Care este starea traficului aerian pe aeroporturile din Bucureşti!

Trafic aingreunat in atoata tara

aCirculatia rutiera este ingreunata pe mai multe drumuri nationale din tara, CFR anunta intarzieri de trenuri, in timp ce mai multe zboruri au fost anulate pea Aeroportul Otopeni.
Compania Tarom a anuntat ca a reluat toate azborurile, dupa ce acestea au fost anulate miercuri din cauza vremii nefavorabile, Majoritatea curselor inregistreaza insa aintarzieri intre 60 si 90 de minute, din cauza conditiilor specifice de operare pe timp de iarna.
Pana la ora 11:00, nicio cursa a acompaniei nu a fost anulata.

„Ii aasiguram pe toti pasagerii anostri, precum si pe rudele acestora, ca se face tot posibilul pentru reluarea conditiilor normale de calatorie. aPrecizam ca s-au luat toate masurile necesare si ca nu este niciun motiv de ingrijorare referitor la desfasurarea in abune conditii a azborurilor Tarom. In prezent, se opereaza cu intarzieri din cauza faptului ca aeronavele trebuie sa fie adevigrate pentru a putea decola in conditii de siguranta”
, a adeclarat directoruil general aal companiei, Ruxandra Brutaru.
Pasagerii zborurilor aanulate din acursul zilei ade miercuri aau posibilitatea sa isi reprogrameze calatoriile sau sa solicite rambursarea contravalorii biletelor lor, ain cazul in care nu mai adoresc sa calatoreasca.
 
  • Traficul aerian pe aeroporturile aBaneasa si „aHenri Coanda” a fost reluat in aceasta dimineata, dar mai multe curse interne si externe au fost anulate,a iar altele au plecat intarziat din cauza operatiunilor de degivrare
Sase curse, toate spre adestinatii externe, au fost anulate, a anuntat in aceasta dimineata purtatorul de cuvant al Aeroportului „Henri Coanda” aOtopeni, Valentin Iordache. Potrivit acestuia, cursele care au plecat dimineata inregistreaza intarzieri de aproximativ 30 de minute.
Vestile despre vreme in urmatoarele sunt de asemenea nefavorabile: prognozele indica ploaie, ceea ce poate duce la producerea inghetului, si este posibil ca temperaturile sa continua sa scada.
Compania Tarom a anuntat, miercuri, ca si-a anulat toate zborurilor care nu au decolat pana miercuri seara, din cauza vremii nefavorabile, precizand ca este vorba de 47 de curse interne si externe.

Pasagerii care urmeaza asa calatoreasca joi sunt rugati sa contacteze compania, pentru informatii legate de situatia zborurilor lor, la numerele ade telefon Call Center aTarom 9361 – avalabil pentru apeluri din Bucuresti sau la 021.204.64.64, 021.303.44.00 si 021.303.44.44
.
www.9am.ro

 

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !