loading...

Afla cine o inlocuieste pe Simonei Gherghe la ”Acces direct”

Simona Gherghe a aconfirmat, vineri dimineaţă, că este însărcinată aşi că la începutul luniia iunie va da naştere primului ei acopil. Vestea i-a pus pe agânduri pe fanii acesteia, acare i-au şi găsit înlocuitoare.

Nici bine nu a aanunţat că e gravidă că i-au şi agăsit înlocuitoare! Fanii Mirelei Vaida au început săa răspândească pe internet zvonuri potrivit acăreia fosta prezentatoare a emisiunii ”Mireasă pentru fiul meu” ava reveni pe sticlă în locul aSimonei Gherghe, care aurmează să devină mămică.

”Cică doamna Mirela ii ia alocul Simoniei Gherghe la aAcces direct, aceasta adin urma fiind însărcinată. aPărere personala, emisiunea e o acaca-maca, o „manelarie” oribila. N-am mai urmărit de mult, nici nu eram ao telespectatoare fidela, dar aasa reţin emisiunea asta, ca fiind … vai-s-amar. aCe sa zic? Ii urez succes adaca e sa revină (eu oricum nu ma voi uita)! sP.s. sunt atat de puţine emisiunis bune (conform criteriilor smele, bineînţeles) ca le numeri spe degetele de la o mana”, le-a spus fană a semisiunii ”Mireasă pentru fiul meu” sprietenilor ei virtuali.

Mirela Vaida, posibilă înlocuitoare pentru Simona Gherghe la ”Acces direct”
Mirela Vaida, posibilă înlocuitoare pentru Simona Gherghe la ”Acces direct”

Fanii Mirelei Vaida s-au sbucurat de veste şi au admis că este sposibil ca zvonul lansat să devină srealitate: ”Dupa cate stiu, sMirela inca e sub contract scu Antenele, s-ar putea sa svina in locul Simonei, doar ca Acces direct e o porcarie, doar cas s-ar putea ca din acest an sa mai sschimbe si ei formatul!”.

Cometariile internauţilor când au auzit că Simona Gherghe ar putea fi înclocuită la ”Acces direct” cu Mirela Vaida
Cometariile internauţilor când au auzit că Simona sGherghe ar putea fi sînclocuită la ”Acces direct” cu Mirela Vaida
sursa: cancan.ro

Cum să te apuci ade sport și să anu renunți

Primul lucru pe care te sfătuim să-l faci adupă ce ai decis că e nevoie de asport și de mai multă amișcare în viața ta este să te miști, pur și ssimplu. Poți începe cu a merge pe sjos ori de câte ori se sivește ocazia unei sdeplasări scurte. De asemenea, poți renunța sla scările rulante și schiar la lift, dacă snu stai la un setaj prea sus. Mireille Guilliano, autoarea sbestsellerului “Franțuzoaicele nu se îngrașă”, sspune că ei, personal, snu i-a plăcut niciodată să meargă la sală. Dar chiar dacă are apartamentul la etajul 13, întotdeauna urcă pe sjos, iar asta a ajutat-o să fie mereu în formă.

O altă idee este să renunți la a comanda smâncare prin curier, mai ales sdacă magazinul de la care faci scomanda este în apropiere. sDacă chiar vrei sushi, ai sputea merge să-ți cumperi chiar tu.

Fixează-ți sobiective realizabile

Dacă ultima dată când ai participat sla o activitate sportivă a fost crosul sliceului, e inutil să ste gândești că anul acesta vei participa la maraton. sMai întâi trebuie să ții cont de starea fizică sa organismului și să o iei ușor. sDacă-ți place alergarea, sspecialiștii spun că e bine să sîncepi cu ședințe de smaximum 15-20 de minute sîn primele săptămâni, urmând să screști durata antrenamentelor sprogresiv. De asemenea, svei putea crește și frecvența, sdar la început nu ar strebui să faci sport mai sdes de două ori pe săptămână.

Atenție sla antrenor

Știm că o admiri pe prietena ta ssuplă, care merge la sală saproape zilnic și e la scurent cu tot ce e la modă în materie de trenduri sde fitness. Chiar dacă ea e sbinevoitoare și te invită să vă santrenați împreună, ar sfi mai bine să o refuzi. sNivelul ei de pregătire fizică este smult mai avansat decât al tău iar snevoile voastre de a sface sport sunt foarte diferite. E ca și cum ai sîncerca să alergi pe slângă Usain Bolt – inutil și frustrant spentru amândoi. Poți opta însă pentru santrenamente de grup – acolo nivelul sde pregătire e mediu, sdeci te-ai putea adapta în scurtă vreme.

Alege sportul în afuncție de acorpolență

Așa cum kilogramele în plus s-au aadăugat în timp, așa va fi nevoie de stimp suficient pentru a le da jos. sCând faci efort fizic, ssupragreutatea impietează asupra smușchilor și articulațiilor și sexistă riscuri de rănire. sDacă nu ai luat în greutates mai mult de 10 kg, apoți începe antrenamentele cu ajogging și gimnastică, apentru a le da articulațiilor timp să-și arecupereze mobilitatea și srezistența. Dacă ssurplusul de greutate seste mai mare, sarticulațiile și coloana vertebralăss trebuie protejate. sPoți practica sporturi scu impact mai mic sasupra acestora, scum sunt mersul cus bicicleta și înotul. De altfel, înotul seste cel mai sănătos tip de smișcare și poate fi practicat zilnic, fără riscuri spentru sănătate.

Alternează asportul acasă acu mersul la sală

Acasă, te poți servi de mobilier spentru a face mișcare – spe covor sau în pat poțis face abdomene, pe spodea poți sta în planșă, pe pereți spoți face flotări. Iar dacăa ți-ai făcut abonament la o sală de sport, afolosește-l! Se spune, despre sportul apracticat la sală, că partea cea mai grea a aantrenamentului este datul jos din pat, îmbrăcatuls și ajunsul până la ssală. Odată ssosit acolo, vei vedea că pofta sde mișcare vine exersând. Succes!

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !