loading...

Calatorii de la metrou au trait momente de panica!S-a intrerupt curentul electric

Călătorii deala metrouasunt panicaţi în aceste momente după ce curentul de la staţia de metrou Brâncoveanu a fost întrerupt în această dimineaţă. Cu toateacă nu s-a anunţataoficial care este cauza, maiamulte persoaneaconsideră că ar fi de vină condiţiile meteo extreme.

Traficul a fost îngreunat de la staţia Brâncoveanu, pe ruta Constantin Brâncoveanu – Berceni. Momentanase aşteaptă remediereaasituaţiei, dar şi o explicaţieaoficială din partea Metrorex.

sursa:cancan.ro

 10 LUCRURI PEaCARE NUaTREBUIE SA LE FACIaLA METROU

Daca locuiesti in Bucuresti, sigurapreferi sa mergi cu metroul, apentru ca este mult mai rapid si uneori mai putin aglomerat.

Pentru ca multi n-au nicio idee despre cum ar trebui sa se comporte la metrou, iata o lista cu lucruri pe care n-ar trebui sa le faci niciodata:

1. Nu ocupa mai mult de 1 loc

Daca este aglomerat si o doamna batrana ar vrea sa stea jos, daratu te-ai gandit ca e mai important sa-ti tii geanta pe locul de langa tine, afla ca nu este tocmai frumos ceea ce faci. Incearcaasa ocupi un singur loc.

2. Nu te rezema cu ceanu trebuie deabara

Oameniiase tin cuamana de bara respectiva, nuaeste chiar frumos si de bunasimt sa te rezemi cuafundul de ea.

3. Nu-ti taia unghiile laametrou

Am vazut deacateva ori oameni care isiataiau unghiile la picioare la metrou. Areasens sa va povestim cat de prost gust este acest obicei?

4. Nu molfai merdeneaua daca e aglomerat

Daca este foarte aglomerat, nu e frumos saaincepi sa mesteci din merdeneaua aia pe care tocmai ti-ai cumparat-o si sa faci firmituri pe hainele oamenilor din jurul tau. Potiaastepta cateva statiiade metrou, nu-i asa?

5. Nu tipaala telefon

Stim ca nu mai poti asteptaapana la statia ta pentru a tipa la iubitul tau/iubita ta,ainsa incearca. Poate ca in cele 5 minute de asteptare iti trec nervii si nu mai e cazul sa tipi deloc.

6. Nu te uita insistent la oameni

Nu prea ai ce face in metrou insaaincearca saanu te “holbezi” la cineva prea insistentapentruaca o sa-l faci sa se simta prost si nu e placut acest lucru. Incearca sa tii o carte la tine si saacitesti, daca ai de mersamulte statii.

7. Nu mancaaseminte

Sigur, semintele sunt sanatoase dar ar fi mai bine daca le-ar “sparge” la tine acasa, in timp ce urmaresti un meci de fotbal.

8. Nu asculta muzica laamaxim

De altfel, nici nuaeste foarteasanatos sa asculti muzicaala maxim in casti plus ca, incepeasa fie deranjant pentruaceilalti care, poate, nuaasculta acelasi gen muzicalaca tine.

9. Nu uita saafolosesti unadeodorant

Evident, nu uita sa faciaasta niciodata, maiaales in timpulaverii, mai ales daca mergi cuaRATB-ul sau calatoresti cuaMetrorex-ul. E de bun simt.

10. Nu exagera cu parfumul

In acelasi timp, anu te gandi caaparfumul tau este singurul care conteaza si nu exagera atunci cand te dai cu el. Sunt oameni alergici la parfumuri, n-ai vrea sa qucizi peacineva la metrou.

sursa:www.mondonews.ro

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !