loading...

Ce desert ii place cel mai mult Biancai Dragusanu

aChit că este foarteaatentă la ceea ce mănâncă, mai ales că imediat după ce a devenit mămică s-a străduit din răsputeri să revină la kilogramele dinainteade sarcină, BiancaaDrăguşanu le-a arătatatuturor care este plăcerea sa vinovată.

Iubita lui aVictor Slav aafăcut publică o imagine pe contul ei de Facebook în care apare c-un desert cât se poate de apetisant în mână. Mai mult decât atât, dacăape perioadaasarcinii cu micuţaaSofia, Biancaapovesteaacă nu i-aafost delocapoftă de dulciuri,ase pare căaacum apetitul pareasă îi fi revenit.

Bianca a făcut publică imaginea în urmă cu puţin timp

sursa:cancan.ro

9 trucuriade viaţăasănătoasăapeacareacercetătoriiale aplicăape propriaapiele

De-a lungul călătoriilor noastreaa echipei Ce se întâmplă, doctore? prin lumea informaţiilor despre sănătatate, frumuseţe, diete, amaîncercatasă aflămade la cercetători,amedici nu doar rezultatul muncii lor ci şi trucurile de viaţă sănătoasă pe careale aplică pe propriaapiele. Le-amatestat şianoi.aSuntasimple şiade efect.

Ştim că multeadintre sfaturile pe acare le enunţămasunt greu de respectat pe termen lung, pentru că trebuie să recunoaştem – tuturor ne place viaţa bună, viaţa fără restricţii culinare sau fără stresul unor antrenamente sportive ce nu ne fac plăcere. Însă totul ţine de atitudine, totul ţine de percepţia noastră şi de modul în care ne autoeducăm să privim lucrurile.

Ştim că de multe ori când aţi încercat să trăiţi sănătos v-aţi simţit marginalizat, aţi simţit că înotaţi împotriva curentului, împotriva a tot ceea ce ştiaţi şi trăiserăţi până atunci poate. Însă rezultatatele nu întârzie să apară, mai ales dacă alegeţi calea ce vi se potriveşte cel mai bine şi aveţi continuitate şi perseverenţă.

De asemenea, ştim că de multe ori v-aţi întrebat dacă există cineva care chiar aplica aceste sfaturi. Ei bine, iată ce trucuri de viaţă sănătoasă respectă unii dintre cercetătorii şi doctorii care dau trendul în tot ceea ce înseamnă stil de viaţă sănătos.

Ziua începe şi se termină cu apă plată

2 pahare de apăaplată înainte de culcare, 2apahare de apă plată dimineaţaape stomacul gol. Astfel ne hidratăm, prevenim un eventual infarct miocardic, eliminăm senzaţia de “foame” falsă. Unii preferă să adauge şiacâteva felii de lămâie în apa plată. Lămâile au calităţi antibacteriene şi anti-inflamatorii, ajută la întărirea sistemului imunitar, la buna funcţionare a ficatului şi conţin vitamina C, vitamina A, pectină, calciu, magneziu. Este ideal ca apa să fie la temperature camerei şi să fie consumată cu 20-30 de minute înainte de micul dejun şi cu 30ade minunte înainteade culcare.

Mâncaţiadoaraatunciacând vă esteafoame!

Multeadintre persoanele cu probleme ade greutate mănâncă de plictiseală, ade tristeţe, de plăcereaşi nu de foame. aFoamea este singurul indicator al faptului acă organismul a terminat resursele şi are anevoie dea “carburanţi”.

Apă nu amâncare!

A nu se confunda  senzaţia de sete cu cea de foame.

Plăcereaa alungă aîmbătrânirea

Acordaţi-vă cel puţin 5 minutea pe zi în care săa faceţi ceea ce vă place. Astfel reduceţi stresul oxidativ, proces ce stă la baza îmbolnăvirii şi îmbătrânirii.

Practicaţi ameditaţia

Nu adormiţi cu ochii în televizor sau în ecranul telefonului deştept. Meditaţi, închideţi ochii şi priviţi către voi.

Zahărul = condimenta, nu aliment

Zahărul este consumat ca şi condiment şi rar. Fructele uscate sunt de ajutor atunci apare inevitabila poftă de dulce.

Mâncaţi puţin, dar deacalitate!

Nu puţine sunt studiile care relevă faptul că oamenii care mănâncă mai puţin trăiesc mai mult. În plus, trebuie să aveţi în vedere faptul căqcu cât îi dăm organismuluiqnostru să proceseze mai multă mâncare cu atât în timp creşte riscul de îmbolnăvire. Da, suntemqşi ceea ce mâncăm.

Sportulanuatrebuie să fieao pedeapsă!

Alege doar tipul de mişcare care îţi place. Nu te forţa. Paşii mici şi siguri sunt cea mai bună strategie pentru rezultate pe viaţă.

Alimenteaminune!

Avocadoqeste prezent în dieta a foarte mulţi specialişti. Esteqideal  pentruqsalate. Conţine vitamina K, fibre, vitamina B 6, vitamina C, acid folic, cupru, potasiu, grăsimi sănătoase. Goji, sushi, algele, broccoli – sunt de asemenea prezente în dieta săptămânalăqa multorqcercetători.

sursa:csid.ro

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !