loading...

Cum sa iubesti fiecare semn zodiacal

aCiteste mai departe si afla cum sa iubesti fiecare semn zodiacal pentrua ca relatia voastra sa nu aiba de suferit iar pasiunea sa se pastreze cat mai mult timpa.

BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Berbeciia au nevoie de varietate si spontaneitate. Gaseste noi idei pentru experiente pe care sa le impartasiti impreuna, evitand astfel rutinaa. Berbecii asimt nevoia sa se simta eroi asa ca cere-i ajutorul ori de cate ori ai nevoie. Berbecul are un temperament vulcanic, insaa incearca sa nu iei prea personal momentele lor nervoase.

 TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Imbratisari si afectiune fizica – lucrurile acare ii vor cuceri inima Taurului. Nu ii plac surprizele asa ca viata voastra impreuna trebuie sa se caracterizeze prin rutina atat de confortabila si calduroasa. Fa-l sa se simta apreciat cumparandu-i cadouri de calitate si costisitoare. Senzualitatea este cel mai important lucru din viata voastra amoroasa.

GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Iubitul tau Gemeni simte nevoia sa fie mereu tanar si glumet, indiferent ce varsta are. Accepta-i aceasta latura jucausa si vei pastra vie magia dintre voi. aRamai alaturi de Gemeni atunci cand trec prin momente dificile, este foarte important sa comunicati deoarece asa va puteti salva relatiaa.

RAC (22 iunie – 22 iulie)

Daca vrei sa aveti o relatie lunga si afericita atunci trebuie sa inveti sa iti iubesti socrii. Racul vrea sa traiasca o poveste de dragostea traditionala, caracterizata aprin respect asi intelegere. aRacul vrea sa aiba grija de tine asa ca, din cand in cand, permite-i sa faca acest lucru. Nu lua in radere temerile si fricile aRacului adeoarece il vei indeparta de tine.

LEU (23 iulie – 23 august)

Leul vrea sa fie adorat – momentele de afectiune asi pasiune trebuie sa fie numitorul comun al relatiei voastre. Niciodata nu poti fi prea dragastoasa acand vine vorba de relatia cu un Leu. Nu raspunde foarte bine la critici, deci ai grija sa nu ii ranesti ego-ul aatat de fragil. Leul vrea sa fie mandru de partenera ta asa ca permite-i sa te laude, chiar daca uneori cuvintele lui ti se par exagerate.

FECIOARA (24 august – 22 septembrie)

Fecioara avrea sa te „aimbunatateasca” – este felul lui de a fi. Primeste zambind criticile si incearca mereu sa iti amintesti ce iubesti acu adevarat la ei. aCu Fecioarele trebuie sa fii calduroasa si dragastoasa deoarece au multe probleme cu imaginea de sine. Lasa Fecioara sa aiba grija dea aspectele financiare ale vietii voastre de cuplu, este ceea ce vrea si ce are nevoie.

sursa:elle.ro

Lecții de viață pentru zodii de la Buddha

Buddha este titlul dat aunei persoane care a aatins iluminarea și s-a trezit din ignoranță. Vezi ce lecții pot învăța zodiile de la un astfel de lider spiritual.

Berbec – Este ok să faci pași mărunți!

Ești impulsivă, de aceea este important să înveți să aai răbdare și să îți ții în frâu pornirile. Nu trebuie să ai succes peste noapte, adar dacă ești constantă și dacă știi ce vrei, avei reuși!

Taur – Gândurile se transformă în realitate!

Trebuie să înveți acă ai o aputere extraordinară, aiar dacă îți dorești ceva, vei obține. aTot ce transmiți Universului se va aîntoarce la tine, așa că încearcă să îți dai seama mai repede ce vrei și treci la afapte.

Gemeni – Iartă!

Furia și ura nu fac decât să te aîmpovăreze! Când vei renunța la aceste sentimente și vei învăța să ierți, vei fi cu adevărat liberă.

Rac – Acțiunile tale contează

Oricât ade multe cuvinte înțelepte ai citit, oricâte rugi ai spune, nu au nicio valoare dacă nu acționezi potrivit lor. Învață să îți aasumi responsabilitatea și să îți iei viața în amâini, fără să aștepți aforțe divine să îți dea ce vrei. „Nu cred într-o soartă care dă năvală peste oameni, indiferent ade acțiunile lor. Cred, însă, în acea soartă care dă peste ei dacă nu acționează”, spune Buddha!

Leu – Încearcă să îi înțelegi pe ceilalți!

Se spune că într-o dispută, în momentul în care ne înfuriem nu ne mai interesează adevărul, ci ne interesează cum ieșim noi dintr-o astfel de situație. Învață să îi înțelegi pe ceilalți și să fii mai preocupată de cum să fii fericită, decât cum să ai dreptate!

aFecioară – aDepășește-te!

Ești obsedată de acontrol, dar trebui să înveți să te controlezi, în primul arând, pe tine! Depășește-ți limitele și renunță la gândurile care vin în acontradicție cu viața pe acare vrei să o trăiești. „aMintea omului și nu adușmanul său îl ademenește pe căi păcătoase”, spune aBuddha.

sursa:unica.ro

 

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !