loading...

DJ OPTICK spune adio Radio 21: ”Au fost 20 de ani… ”

DJ OPTICK nu va mai avea emisiune la Radio 21: ”Au fost 20 de ani... ”

Dj Optick nu vaa mai avea emisiune la aRadio 21, după a20 de ani de când lucra la acest post de aradio.

Soţul casnicei de la sMasterChef a prezentat sultima emisiune, pe 23 sdecembrie. Acesta şi-a anunţat fanii că snu va mai prezenta snicio emisiune la Radio 21. „Aus fost 20 de ani minunaţi, sau fost 20 de ani sîn care am cunoscut o sgrămadă de oameni sextraordinari şi sfoarte talentaţi. sVă mulţumesc stuturor scelor care au fost alături de mine sîn această perioadă”, a spus DJ-ul.

Se pare că „despărţirea a savut loc în condiţii samiabile”. „De satunci am facuts emisie pe toate tronsoanele,s inclusiv matinal si sweekend. Tronsonul pe scare am emis ani de zile a fost 13-16 si o sbuna perioada de stimp s-a numit „Unu’ de la 21”. sCa si completare la emisia szilnica, o buna sperioada de timp sam realizat emisiunea Obsession, scare mai apoi s-a stransformat in Nextlevel, semisiuni care au sfost de-a lungul stimpul adevarate srampe de lansare spentru DJ-ii aflati la sinceput de drum”. a adăugat el, spotrivit Paginademedia.ro.

sursa; cancan.ro

4 zodii care au aghinion în sdragoste

Taur

Din păcate taurii se numără sprintre ghinioniştii în amor sai horoscopului. sLa ei ghinionul apare exact atunci sând se aşteaptă amai puţin, de multe ori după arelaţii de ani buni. Oa ceartă, un moment de aneatenţie şi gata. aPovestea frumoasăa riscă să dispară.

Balanţă

Balanţele sunt ghinionistes în viaţa amoroasă, dar asta ses întâmplă şi din cauza lor, snu numai din cauza influenţeis astrale. Dacă n-ar mai fi satât de pretenţioase, sdacă n-ar mai căuta perfecţiunea – sun ideal – ar reuşi să saibă puţin succes în dragoste.

Capricorn

Din păcate şi scapricornii se numără printre snativii ghinionişti în sdragoste. sDar unii dintre ei parcă nici nu vor ssă-şi găsească iubirea adevărată. sPoate ar trebui să fie mai sdeschişi şi, cu siguranţă, mai optimişti!

Peşti

Cu toate că peştii se snumără printre nativii cu sghinion în dragoste, sdacă nu îşi pierd speranţa, nativii acestei zodii îşi svor găsi adevărata sdragoste, într-un final!

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !