loading...

Gestul extrem aal unui aartist rus! Cum a ingropat un automobil de lux

aÎn zilele noastre, aarta tinde adesea să meargă spre extrem, iar unii artişti reuşesc să şocheze opinia publică cu acţiunile lor.

Unul dintre aceştia aeste şi artistul rus aValeri Lizunova, acel care a transformat un automobil de lux, marca Mercedes, într-un adevărat „buncăr”, izolându-l, apoi l-a îngropat la cinci metri adâncime,a lăsând un singur punct de acces pentru curioşii care au dorit să încerce experienţa extremă, aintrând înamaşină prin atrapa asuperioară.

Pe toată durata experimentului artistic, curioşii au putut intra în maşina îngropată prin trapa superioară.
Pea toată durata aexperimentului aartistic, acurioşii au aputut intra aîn maşina aîngropată aprin atrapa superioară.

Pentru a evita aproducerea aunei tragedii aprin asfixierea curioşilor acare au intrat aîn maşină, aartistul a acreat şi un sistem special de ţevi care aduceaua gazele de aeşapament aîn exterior.

sursa:cancan.ro

Aşa-ţi îngrijeşti amaşina ape timp de iarnă!

Ne aflăm în amijlocul iernii şi, apentru că ne aşteptăm în continuare la ce e mai rău, precum ninsori, polei, lapoviţă şi ger, trebuie să ştim cum să ne îngrijim cât mai bine şi cât amai corect maşina. Iată câteva sfaturi pe care este bine să le urmeze orice şofer.

Dacă vrei ca maşina ta să treacă cua bine peste iarnă, aiar la primăvară să nu acheltuieşti bani pe reparaţii sau recondiţionări, este cazul să iei măsuri. aUite ce trebuie să faci!

Atenţie la infiltraţiile de apă!

Dacă geamurile se aburesc des, adin cauza acondensului s-ar aputea să apară depuneri de gheaţă la interior. Aceasta este o cauză a infiltraţiilor de apă aîn habitaclu. În primul rând, trebuie descoperit locul în care apa se infiltrează în maşină: zona chederelor, a uşilor şi a portbagajului, punctele de acces ale cablurilor din interiorul maşinii către motor şi invers, precum şi punctele de acces din portbagaj acătre stopuri. Garniturile corodate trebuie înlocuite, iar pentru punctele de trecere a cablurilor se poate folosi silicon.

De asemenea, trebuie acontrolate şi scurgerile de sub uşi. Dacăa acestea sunt înfundate, apa se va aduna în interior. În cazul în care umezeala este prezentă în portbagaj, pe lângă chedere aşi garniturile stopurilora trebuie verificate şi zonele cele mai de jos ale aportbagajului pentru a descoperia urme de coroziune sau caroserie perforată.

Spală parbrizul şi geamurile

În perioada anotimpului arece, când plouă sau aninge frecvent, geamurile anecesită o atenţie deosebită. Ele trebuie curăţate atât pe exterior cât şi pe interior.a Nicotina sau evaporarea apei din materiale plastice sau textile precum mocheta şi tapiţeria scaunelor cauzează depuneria unsuroase pe partea interioară a ageamurilor. Astfel, vizibilitatea la volan, mai ales pe timpul nopţii, este serios afectată.

Curăţarea geamurilor ase face cel mai bine folosind ahârtie de ziar. Cârpele, bureţii sau pielea de căprioară lasă uneori dâre şi urmea.
Şterge farurile

O bună vizibilitate ape timp de anoapte presupune în primul rând faruri curate. De fiecare dată când pleci cu maşina nu uita să le cureţi bine, iar apoi să lea usuci cu o acârpă uscată. aÎn această perioadă, farurile se murdăresc extrem de repede cu noroi şi apă murdară.

Mizeria rezistentă ase îndepărtează cu poliş apentru geamuri dar cu condiţia să nu apeşi prea tare. Dacă nu, pot apărea zgârieturi circulare care sunt periculoase în dispersarea luminii.

Încălzeşte maşina înainte de plecare

Căldura îndepărtează umiditatea ade pe geamuri. Când porneşti la drum, încălzirea trebuie dată la maximum, duzele deschise complet şi îndreptate către parbriz, iar parasolarele trebuie coborâte. Astfel, parbrizul se va usca pe interior şi se va dezgheţa pe exterior.
Reglează duzele de spălare

Duzele de spălare pulverizează foarte puţină apă? Este posibil ca acestea să fie înfundate. În acest caz, maşina trebuie dusă într-un service auto pentru curăţarea sau chiar schimbarea lor.

La nevoie, trebuie schimbate şi conductele de alimentare care pot fi cumpărate la metru din magazine de profil. În alte cazuri, se poate schimba şi pompa de alimentare.

aÎnlocuieşte, la nevoie,a ştergătoarele

Nimic nu ea mai enervant decât condusul ape vreme rea cu ştergătoare, care lasă pe parbriz dâre de apă. De multe ori, motivul este uzarea lamelei de cauciuc. aÎn această situaţie aeste recomandat să o schimbi cu una nouă.

Înlocuieşte, la nevoie, ştergătoarele

aÎn cazul în care lamela prezintă defecţiuni minore, ele pot fi corectate prin frecarea pe longitudinală cu şmirghel foarte fin. Bineînţeles, există şi situaţii în care ştergătoarele sunt doar murdare. Curăţă-le cu lichid pentru parbriz folosind o cârpă curată.

Cum îndepărtăm corect zăpada de pe autoturism

De multe ori ţi s-a întâmplat ca dimineaţa, când te trezeşti, să te uiţi pe geam şi să-ţi vezi maşina „îngropată” în zăpada care s-a aşternut peste noapte. Nu mai sta pea gânduri! Coboară în parcare şi îndepărteaz-o cât mai repede pentru ca maşina să nu îngheţe sau, în cazul celor mai vechi, să nu aruginească.

Foloseşte o mătură cu peri amoi

Zăpada de pe maşină sea îndepărtează afolosind, pentru straturile superioare, o măturică sau o perie cu peri moi. Poţi folosi şi un făraş de dimensiuni mailmici, daratrebuie să fiiafoarte atent să nu zgâriiavopseaua de peamaşină, paarbrizul sau launeta.

 

sursa: click.ro

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !