loading...

Horoscop 7-13 ianuarie

Taur

aÎntre 7 şi 8 ianuarie, preocupări legate de propria persoană (aspect fizic, sănătate, iniţiative). Unele dintre gesturile sau intenţiile care stau la abaza unor decizii pleacă de la nemulţumirile legate de felul în care se desfăşoară o activitate de colaborare, o afacere, aun pas în doi, situaţii şubrede din punct de vedere relaţional pe care doresc să le elimine din câmpul lor de atenţie.

Între 9 şi 10 ianuarie, adiscuţii legate mai ales de acadrul juridic care le va permite să obţină nişte venituri; unele pot avea aspectul unui salariu, alteori poatea fi vorba de sume globale ce ar putea fi plătite o singură dată, şi nu cu cadenţa unei retribuţii lunare. De aceea, discuţiile care se vor apurta vor viza tocmai acest cadru legal care să stea la baza unei înţelegeri cu scop alucrativ.

Teoretic, Taurii ar atrebui să evite să aintre în combinaţii băneşti cu prieteni sau cunoscuţi despre care nu ştiu nimic pentru că aceştia ar putea da acurând o altă aturnură actualei aînţelegeri contractuale. Între 11 şi 12 ianuarie, nativii vor fi forţaţi de împrejurări să tacă şi să se gândească o dată, de azece ori, de câte ori e nevoie, la un fapt de viaţă de dată arecentă cu care se aconfruntă.

El poate privi o aopţiune esenţială, un set ade dorinţe, credinţe, convingeri sau interese ce intră în contradicţie cu direcţia de mers a avieţii obişnuite, cu ceea cea se întâmplă la locula lor de muncă, în familie, aîn ţară, în societate.

Unii, pentru a se lămuri mai repede şi mai bine, vor apela la alecturi esenţiale, la studii în care vor căuta argumente pro şi contra şi în care, dacă avor avea răbdare şi capacitate de înţelegere, vor identifica cauzele neîncrederii sau îndoielii care a pus astăpânire pe ei. aPe 13 ianuarie, în familie ava fi nevoie de o mână forte şi de aautoritate şi, aca întotdeauna, ei se vor oferi să fie acea mână aautoritară.

sursa:libertatea.ro

Vărsătorii intră într-un nou ciclu de viață. Ce îi așteaptă în următorii șapte ani

O dată la șapte ani, fiecare nativ din horoscop întră într-un nou ciclu de viață, ce reprezintă o nouă etapă de matuzare. Așa se explică faptul că începem școala la șapte ani, primim buletinul la 14 ani, iar în unele state ești considerat major abia după ce ai împlinit vârsta de 21 de ani. Începând cu februarie 2017, va fi rândul Vărsătorilor să intre într-o nouă etapă a vieții. Află ce le-au pregătit astrele până în 2023:

 

2017 – 2019

De la începutul anului viitor, Vărsătorii intră într-o nouă etapă a vieții lor, în care se vor redescoperi și vor învăța multe de la viață. Este o perioadă în care se dedică mult studiului și planurilor de viitor. Cei singuri, și-ar putea întâlni sufletul pereche până la finele anului 2019.

2020 – 2022

O turnură importantă a vieții Vărsătorilor va avea loc până la finele anului 2022. Este posibil să se mute definitiv într-o altă țară, unde se vor adapta cu ușurință la noul mediu. Chiar dacă sunt nevoiți să investească foarte multă energie, vor reuși să îndeplinească tot ce și-au propus.

2023

Această perioadă va fi marcată de echilibru și armonie în plan familiar pentru nativii din zodia Vărsător. După o perioadă în care au muncit foarte mult, vei culege, în sfârșit roadele. Îți vei petrece timpul călătorind, distrându-te și făcându-ți noi planuri de viață, în concordanță cu ființa care ai devenit.

sursa:unica.ro

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !