loading...

ILINCA VANDICI a făcut pasul cel mare

aIlinca Vandici trăieşte clipeafoarte frumoase alăturiaiubitul ei, Andrei Neacşu,acăruia îi va dărui un copil. Cei doi se relaxează într-o vacanţă mult dorită în PuntaaCana,aRepublicaaDominicană, şi se bucură deatoate momentele pe care le petrec acolo.

După ce s-a aflat că va deveni apentru prima data mămică, o prietenă aacuplului a anunţat de curând că aceştia urmează să îşi oficializează relaţia, se căsătoresc,aînsă data este încăaincertă. La scurtatimp, vedeta aapostat pe paginaasa deaInstagram un filmuleţ în care coboarăadintr-un elicopter, cu care se plimbase.

Fanii sunt de părere că aceasta şi-aaoficializat relaţiaacu Andrei în aceastăavacanţă. ‘’Te-ai căsătorit în Republica Dominicană’’, i-a scris una dintre prieteneleavirtuale.

Camelia Enciu, prietenaaIlincăi Vandic, aadezvăluit căavedeta este mai fericită ca niciodată, iar Andrei Neacşu este bărbatul pe care şi l-a dorit întotdeauna, subliniind faptul că până acum aceasta nu a avutanoroc în dragoste. Totodată, Enciu a spus că Vandici şi Neacşu urmează să-şi unească destinele şi să devină o familie şi în faţa legii şi a lui Dumnezeu.

„Cum să nu îşi dorească? E un lucru minunat care i se întâmplă în viaţă.aAndreiaeste un băiat excepţional care merită ca Ilinca să ofereaacest miracol de a avea un copil împreună. Înţeleg că sunt extraordinar de bine ca şi cuplu, se înţeleg foarteabine şi atunci e unmoment prielnic în viaţa lor să apară şi un copil. E un copil aşteptat din partea amândurora. Ea şi-a dorit dintotdeauna o familie şi nu neapărat acum, în acest moment. Eaaeste unaom serios, esteao fată serioasă, care toată viaţa a avut cinci mari relaţii, că eu o ştiu pe Ilinca de acum 12-13 ani. Nuachiar de puţin timp. Euam-am întâlnitavara trecută cu Ilinca şi erau împreună deja. Au mai bine de jumătate de an, dacă nu mai mult. Eaaeste foarte, foarte fericită în această relaţie şi esteafoarte mulţumită. Acest băiat chiar este un om minunat, de care chiar ea avea nevoie. Pentru că Ilincaaeste un omabun şiamerita un om pe măsuraaei. În sfârşitaun băiat careachiar o iubeşte.aÎn toate relaţiile nu a greşit Ilinca. Nu a fost ea niciodată cea care a greşit. Ei au călcat greşit. Nu neapărat înşelat dar şi în alte sensuri.lCred călva urma căaacesta e mersul firesc al lucrurilor. O cununie civilă după care o nuntă, nu? Ştiu că Ilinca are o relaţie foarteabună cu mamaalui, aşa că înafamiliaalui a fostaacceptată extrem de bineaşi bineînţeles şiael în a ei”, aadeclarat Camelia Enciu, aprietenaaIlincăi Vandici.

sursa:cancan.ro

a13 sfaturi apentru oaviata mai fericita. aAfla care suntasecretele care te vor ajuta sa te simtiaimplinita

1. Renunta sa te plangi

De-a lungul zilei vomagasi numeroaseamotive despreacare sa ne plangem, fie ca vorbimadespre vreme, trafic sau servirea din restaurantul in care am hotarat sa cinam, insa acest lucru nuane va ajutaasa gasim caleaafericirii.

Aceste scurteastari de furie, suparare, nu facadecat sa stabileascaastarea generala de spirit a persoanei. De noi depinde felul in care vrem sa petrecemarestul  zilei.

2. Renunta laanecesitatea de a aveaaintotdeauna dreptate

Multi dintreanoi avemaproblemeain a acceptaaca adeseaase intampla sa nuaavem dreptateaintr-o discutie, si uneori intram in conflicte si cuacei mai apropiatiadintre prieteni.

Daca renunti laaacest obiceiaveiareusi sa iti imbunatatestiarelatile cu ceilalti. Uneoriaeste mai bine sa fi amabilacu ceilalti decat sa ai dreptate intr-oadiscutie.

3. Renuntaala infrangerile imaginare

Multe dintre fricileainterioare sunt formate de propria minte fara un suport real. Acestea iti intuneca gandirea, si nu fac decat sa te descurajeze. Trebuie sa invatam sa trecem peste ele si sa invatam sa zburam.

4. Renuntaala frica

Ai participa la o competitie daca ai stii ca vei castiga? Friciile ne creeaza o imagine distorsionata asupra personalitatii noastre.

5. Renuntaqla atasament

Atasamentul creeaza o atmosfera de frica care te va impiedica sa fii fericita.

6. Nu mai qcritica

Abtine-te in a critica tot ceea ce nu intelegi. Cu totii suntem diferiti si asta face ca viata sa fie frumoasa.
Acceptand faptul ca toti suntem speciali, vei invata sa primesti fericire din partea tuturor.

7. Nuqmai gasiqvinovati

Opreste-te dinqcautarea motivelor care au statqla baza actiunilor celorlalti. Acest tipqde negativitate nu face decat sa-i raneasca pe cei din jurul tau si mai important de atat, peqtine.

8. Renunta la incercarea de a-i impresiona pe ceilalti

Sunt lucruri mai importante in viata decat ceea ce cred altii despre pantofii tai, despre cum iti castigi existenta sau ce maisna conduci.Ceea ce isi doresc oamenii de la tine este saqfii sincer, sa fii tu insuti.

9. Nu-tiqmai gasiqscuze

Uneori intram intr-o rutinaqde a gasi scuze. Avem la dispozitie toate resursele si energia de care avem nevoie. Trebuie sa profitam deatineretea, sanatatea, abunastarea si timpul liber peacare il avem, cat le avem!

10. Obisnuieste-teaca nu trebuie sa detii controlul mereu

Situatii, evenimente, oameni; oricatade mult am incerca, de cele mai multe ori nu ne putem controla fericirea. Lasa ca totul sa se intample fara a interveni in vre-un fel si vei fi mult mai fericita.

11. Nu mai trai in trecut

Traieste in prezent, nu te lasaainfluentat de trecut si nici nu fi nerabdatorasa ajungi in viitor. aAstazi este tot ceeaace ai. Ziua de maine nu ti-a fost promisaa, iar ziuaade ieri deja a trecut.

12. Nu te opune schimbarii

Viata presupune trecereaaprin mai multe etape. Pentru ca suntem oameni avem tendinta sa devenim confortabili si refuzam schimbareaa. Insa foarte putine lucruriarezista pana la sfarsitaasa ca trebuie sa fimapregatiti in orice momentapentru schimbarea.

13. Renunta sa iti mai traiesti viata dupa asteptarile celorlalti

Multe dintrealucrurile pe care le facemasunt doar pentruaa ne intregra intr-un grup social.

Permitem ca asteptarile celorlalti sa determine locul de munca, haineleape care le purtamasau masina pe care oaconducem.

Le permitem celor dragi sa ne dictezeacum trebuie saane traim viata. Cuatotii suntem talentati, avemaceva de oferit, cevaaunic. Fiecareadintre noi este special.

sursa:perfecte.ro

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !