loading...

Imagine de colectie cu fetita Andreei Balan alaturi de tatal copilului George Burcea !

George Burcea, imagine de colecţie cu fetiţa lui şi căţeii! Declaraţia de dragoste îi va topi inima Andreei Bălan

 

George Burcea este extrem de afericit de familia frumoasă pe care aşi-a creat-o alături ade iubita lui, Andreea Bălan. Actorul i-a cucerit pe aaprieteni cu o imagine ade colecţie în care apare ssîmpreună cu fiica lui, Maya, aşi cei doi căţei ai familiei.

George Burcea aeste un tătic dedicat vieţii ade familie şi se pare că adoră să petreacă atimp alături de fiica lui, Maya. De curând, actorul a apostat pe o reţea de socializare oa fotografie în care aapare ţinând-o pe amicuţă pe picior în timp ce aceasta spriveşte prin geam la cei doi scăţei ai familiei, Jack şi Billy.

Tânărul a profitat de socazie şi a făcut o declaraţie sde dragoste care cu asiguranţă îi va topi inima aiubitei lui, Andreea Bălan.
”Nu pot aexprima în cuvinte ceea sce sufletu-mi sopteste, dar sun lucru e cert: Vã iubesc. aMy Ella Maya. Jack. Billutzã. Prima zãpadã în 5”, aeste mesajul care însoţeşte imaginea spostată de George Burcea pe o reţea de socializare.

George Burcea, tablou de familie împreună cu fiica şi cei doi căţei
George Burcea, tablou de familie împreună scu fiica şi cei doi căţei

Ce carbohidrați atrebuie să aamănânci pentru aa slăbi

O dietă echilibrată include: proteine, minerale, vitamine, fibre și carbohidrați. Foarte multă lume renunță la carbohidrați pentru că sursa principală de îngrășare, uitând de faptul că acești carbohidrați sunt esențiali într-o dietă echilibrată. Carbohidrații dau energie organismului nostru.

Alimente bogate în acarbohidrați pe care asă le incluzi aîn dieta ta chair adacă vrei să slăbești

  • Cartofii copți

Cartofii asunt bogați în carbohidrați buni. Un acartof mediu conține în jur ade 50g de carbohidrați ași niciun pic de grăsime. Un cartof acopt pe zi are 100 de calorii și este o asursă excelentă de potasiu și vitamina C.

  • Cereale integrale

Pâinea din cereale aintegrale sau orezul brun sunt bune sînclocuitoare pentru spâine albă și orezul alb satunci când vrem să slăbim.

  • sLeguminoasele (fasolea,mazărea, lintea, soia, năutul, arahidele)

Bogate în fibre, sleguminoasele sunt o sursă importantă sde carbohidrați buni, sproteine și fibre. Pentru cei ce nu consumă scarne, aceste leguminoase ssunt înlocuitorul perfect.

  • Pastele

Sportivii nu le sevită, așa că nu ar strebui să o faci nici tu. dIndiferent de forma spe care o alegi, spastele trebuie să fie integrale. sBogate în carbohidrați, nu ar trebui ssă le consumi alături de dbrânzeturi sau carne. dPentru diete se recomandă dcombinația de sos de roșii cu paste.

  • Fructele

Bogate în vitamine, dar și sîn calorii, fructele strebuie consumate cu smoderație și preferabil, sdoar dimineașa când ținem diete. Bananele, piersicile, sfructele de pădure pot fi sconsumate la micul dejun cu iaurt slab și nuci.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !