loading...

VALENTINA PELINEL şi ALINA VIDICAN au facut pace!

Vremurilea în care “Mama Zina” trăia într-un lux exorbitant au apus demult. Acum, celebra creatoare de modă îşi trăieşte ultimii ani într-unaazil de bătrâni,aavându-i totuşi pesprieteni aproape,aprintre carease numără CătălinaBotezatu şi Valentina Pelinel.

„Îmi placafoarte mult sărbătorile,ase adună oameni, e plin de nostalgie. În prima zi de Crăciun a fost aici masă mare, la prânz, seara am fost la Ionuţaacasă.aValentinaaPelinel m-a vizitat de multe ori, Botezatu la fel. Valentina mi-a spus că este fericită, a venit şi cu băieţelul aici.aE foarte bună relaţia cu Cristi, chiar şi cu soţia lui Cristi, iar Alina aaînţeles înasfârşit căanu mai arearost să steaaalături de soţul ei. După ce divorţează,ao să facăaşi eianunta şi o să merg şiaeu”, a declarat „mamaamodei româneşti”.

Zina Dumitrescu este foarte bună prietenă cu Valentina Pelinel.
Zina Dumitrescuaeste foarte bună prietenăacu Valentina Pelinel.

Deşi s-a zvonit că fiul ei a uitat complet de ea, după internareaala azil, ZinaaDumitrescu neagă toate aceste informaţii: „Mă vizitează foarte des. Acumaeste plecat din ţară,adar o să vină iar. Leadoresc tuturorasă aibă viaţa pe care am avut-o eu!”, a maiaadăugat Zina.

sursa:cancan.ro

5 sfaturi pentru o relatie de succes

Care esteacheia relatiilor deasucces? Cateva aspecte simpleape care trebuie sa le cunosti pentru a-ti consolida relatia si a o ajuta sa mearga mai bine.

1. Relatia ta nu vaasupravietui dacaanu-i acorzi suficienta atentie. aRezerva-ti macarajumatate deaora inafiecare seara siamacar o zi in fiecarealuna pe care sa le petreciain exclusivitate cuapartenerul tau.

2. Amandoi veti aveaanevoie de sigurantaasi comfort. O relatieabuna se bazeazaape compromis si pe reciprocitate.

3. Pastreaza un echilibruaintreadependentaasi independenta. Comunica-i parteneruluiatau ca ai nevoieade el, dar nu-l presa prea mult ca sa nu se simta incoltit.

4. Incurajeaza-l sa teaasculte, aratandu-ti recunostintaqatunci cand faceaacest lucru. In mod similar, arata-ti interesul atunci cand iti vorbeste. Trebuiea sa fii constienta de faptul ca majoritatea barbatilorase comporta altfel decat femeile intr-o conversatie. Au nevoie de mai multaatacere dsi de mai mult timp de gandire.

5. Determina-l sa te aprecieze. Nudte astepta la complimentedspontane, mai degrabadspune ceva pozitiv despredtine si cauta-i aprobarea.

sursa:perfecte.ro

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !