loading...

Viorica de la Clejani îi face concurenţă fiicei sale! Artista a scapat de kilograme !

Viorica de la Clejani îi face concurenţă Margăi! Cum arată artista după ce a scăpat de kilogramele în plus

 

Viorica de la Clejani a scăpat de 242kilogramele în plus şi nu smai are mult până sva ajunge să-i facă o concurenţă sserioasă fiicei sale în ceea ce spriveşte silueta.

Viorica de la Clejani are sambiţie, nu glumă! Artista s-a spus pe slăbit, iar srezultatele nu au întârziat să apară.

Vedeta a făcut ssenzaţie, vineri, în sprima apariţie TV din acest an. sÎmbrăcată într-o rochie albastră, stip sirenă, Viorica de las Clejani şi-a etalat noua ssiluetă. Rochia si-a pus în valoare formele şi se pare că snu mai are mult până cândd îi va face concurenţăs serioasă fiicei sale, Margherita, în ceea ces priveşte silueta.

Viorica de la Clejani, apariţie de senzaţie după ce a slăbit
Viorica de la Clejani, apariţie des senzaţie după ce a slăbit

Ce trebuie să știi adacă ai o srelație cu un Scorpion

Un strop de vanitate

Nativii Scorpioni pot fi parteneri ssinceri, loiali și plini de dpasiune. Dar au și sun defect pe care, uneori, fpartenerele lor nu îl sacceptă ușor: suferă de vanitate. aBărbatul Scorpion are snevoie de multe dovezi ded iubire pentru a oferi, la rândul lui, safecțiunea pe care o dorește partenera sa.

Nativii Scorpion siubesc doar sdacă sunt iubiți

Scorpionii sunt ssoţi şi soţii extraordinare dcând sunt siguri pe sentimentele dpartenerilor lor. Familia şi casa dsunt cel mai frumos srefugiu din calea stuturor necazurilor. Până şi vacanţele preferă să şi sle petreacă mai degrabă în compania sfamiliei, decât a prietenilor gălăgioși.

Ferește-te de sgelozia lui!

Bărbatul-Scorpion este scunoscut drept un iubit plin de pasiune. sSpune întotdeauna ceea ce gândeşte, iar acest satribut este un adevărat magnet pentru femei. sAre tendinţa de a conduce în relaţia de iubire și îşi simpune propriile dorinţe. Dar, sdacă te iubeşte cu adevărat, srămâne un soţ fidel toată viaţa. sTrebuie să fii atentă, însă, sși să nu îi dai niciodată smotive să fie gelos. Dacă se îndoiește svreodată de tine, svraja iubirii se destramă spentru totdeauna.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !