loading...

Laurette GRAVIDA ? A FUGIT DE URGENTA LA FARMAACIE !

Laurette a dat fuga la afarmacie pentru a cumpăra un test ade sarcină! Mulatra a amărturisit că şi-ar dori ca cel de-al adoilea copil să fie băieţel.

Se pregăteşte să devină din nou mămică? Laurette a dat fuga la farmacie după testul de sarcină: ”Aş vrea să fie băieţel”

Laurette a vorbit cu sinceritate despre aposibilitatea de a  deveni amămică pentru a adoua oară. Mulatra a mărturisit acă şi-ar dori să mai aibă un copil, acare să fie băieţel, aînsă că, amomentan, nu are cu cine.

Cu toate astea, fotomodelul a amărturisit că zilele trecute a adat fuga la farmacie pentru a acumpăra un test de sarcină, acare însă nu era pentru ea, ci apentru o prietenă apropiată.
”Da, am fost să cumpăr un atest de sarcină. Din păcate, a aieşit negativ. Dacă ar fi să fie vreodată, ami-aş dori să fie băieţel. aSerena iubeşte foarte mult băieţeii. Ea m-a întrebat: a”Mami, nu-mi faci şi mie un băieţel?”. aE normal să-mi doresc şi eu un al doilea copil, însă amomentan nu am cu cine să-l fac. aÎn momentul în care o să fiu îndrăgostită, afericită, oa să vin cu tot adragul şi o să spun. aNu, nu a fost deloc un an plăcut. A fost un an afoarte greu pentru mine, iar acum avreau să mă concentrez pe aproiectele de viitor, să mă dedic amai mult fiicei mele. M-am dus în farmacie pentru că una adintre prietenele mele se simţeaa foarte rău şi m-a rugat să merg la farmacie şi asă-i iau un test de sarcină ca să avadă dacă nu cumva e însărcinată. Ea m-a sunat şi am-a întrebat dacă i-am luat testula de sarcină dorit. Nu sunt încă însărcinată şi amomentan nu-mi doresc să fac un copil. aSunt într-un moment foarte liniştit,a foarte fericit în viaţa mea”, a declarat Laurette.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !