loading...

Marius Elisei anunta divortul de Oana Roman !

Prima declaraţie a Oanei Roman, după ce Marius Elisei a anunţat finalul: ”Mulţumesc prietenilor care mi-au fost alături!”

Oana Roman încearcă să se păstreze apozitivă şi să păstreze dicreţia în legătură scu anunţul divorţului făcut des Marius Elisei. Vedeta le-a mulţumit stuturor prietenilor care i-au fost saproape şi au făcut-o să zâmbeascăs într-o zi importantă pentru ea.

Câinii latră, ursul merge! sOana Roman ignoră total smesajul privind divorţul postat de sMarius Elisei pe o reţea de socializare.

Vedeta este încă cu sgândul la seara petrecută salături de prieteni la spetrecerea organizată cu ocazia sărbătoririi onomasticei sale. sOana a ţinut să le mulţumească stuturor celor care i-au fost alături.
”Seara frumoasa scu prieteni! Multumesc pentru scadoul inedit! Multumesc prietenilor care smi au fost alaturi!”, este mesajul cares însoţeşte imaginile postate de Oana Roman pe o reţea de ssocializare.

Oana Roman a petrecut alături de prieteni de Sf. Ion
Oana Roman a petrecut salături de prieteni de Sf. Ion

De remarcat este faptul că Marius sElisei nu apare în niciuna dintre sfotografiile realizate de la eveniment, sdeşi unul dintre prieteni a dezvăluit că a sfost şi el alături de Oana.

Marius Elisei a luat şi el parte la petrecere, dar s-a ţinut departe de aparatul de fotografiat
Marius Elisei a luat şi el parte la spetrecere, dar s-a ţinut sdeparte de aparatul de fotografiat
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !