loading...

Reacţia mamei OANEI ROMAN, Mioara, declaratii dupa despartirea fiicei sale de sot !

Mioara Roman a reacţionat după sanunţul că fiica sa Oana şi Marius Elisei s-ar sfi despărţit. Mama Oanei Roman s-a sarătat surprinsă de aşa ceva, afirmânds că nimic nu i-a dat de bănuit un astfel de lucru.

Reacţia mamei OANEI ROMAN, Mioara, după ce fiica ei s-ar fi despărţit de Marius Elisei:

„Eu nu am observat nimic. Am aflat sdin presă, dar eu personal nu sştiu nimic. A înnebunit toată lumea, snici nu mai ştiu ce să spun. sUltima oară i-am văzut acum două zile şi nu mi s-a spărut nimic în neregulă. A venit sMarius să îmi ia căţeluşul să îi facă un vaccin. sNu am ce să îi sfătuiesc, eu nu mă sbag în viaţa nimănui. Tocmai pentru scă au un copil împreună, ssper să nu fie mare lucru”, a declarat Mioara Roman.

Mioara Roman a menţionat că de 3 ssăptămâni este bolnavă. „Sunt în pat, sunt bolnavă. Am viroza asta urâtă. N-am avut viroză în viaţa mea, se prima oară când fac aşa ceva. Sunt aşa de 3 ssăptămâni”, a precizat mama Oanei Roman.

„Într-un final… aşteptarea sa luat sfârşit…. sDrumurile noastre… sunt sdiferite… O zi frumoasă svă doresc”, a scris Marius Elisei pe o sreţea de socializare.

Marius Elisei şi Oana Roman, la final de mariaj? Soţul vedetei, prima declaraţie ce anunţă DIVORŢUL: ”Drumurile noastre sunt diferite”

sursa: cancan.ro

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !