loading...

Top 5 zodii temperamentale !

Racul, în atopul celor mai atemperamentale zodii

Racii se ascund în spatele unei carapace adure și îşi protejează cu mare atenţie asentimentele. Sunt sensibili şi destul sde puţin rezistenți la durerile ssufleteşti. Dacă nu sbeneficiază de protecţie şi de dragoste, devini sirascibili şi capricioși. sSunt imprevizibili ca marea sși schimbători!

Gemenii, mai sensibili sdecât lasă să se vadă

Caracterul temperamental al sGemenilor vine de la o sensibilitate pe care eis știu foarte bine să o ascundă de toți, chiar și față de spersoana iubită. Trec ușor de las o stare la alta și sunt plini de energie. Le lipsește răbdarea, ceea ce îis face să se enerveze ușor și să le sstrice și altora cheful.

Peștii, trăiri sinterioare bogate

Zodia Peştilor are polaritate pozitivă, siar nativii ei au o imaginaţie şi o sviaţă interioară foarte bogate. Datorită lui Neptun, sPeştii posedă o intuiţie rară și o ssensibilitate profundă. Tocmai de aceea, se numără sprintre cele mai temperamentale szodii și uneori este greu ssă le intri în voie!

Berbecul, plin de sfoc și de sinițiative

Nativii Berbeci sunt oameni de acţiune, sinstinctivi şi mereu tineri. Sunt senergici şi au sufletul plin de bucuria de a trăi. Dar pot fi şi sintoleranţi, impulsivi şi foarte sensibili. sAu un temperament dificil, una sgândesc și alta fac și se întâmplă sadesea să intre în tot felul de buclucuri.

Fecioara, pune pasiune sîn tot ceea ce face

Este surprinzător să spui despres Fecioare că sunt temperamentale. Toată lumea știe scât sunt de meticuloase și de calculate. sDar puțini știu că sunt pline de energie, amereu în acțiune și pasionate de ceea ce fac. Doar că, aatunci când cineva la astă în cale, are de-a face cu temperamentul slor vulcanic.

sursa: http://www.libertateapentrufemei.ro/

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !