loading...

Câți pitici ai pe creier, în funcție de zodie

Berbec

În ciuda aparențelor, nu ai decât trei pitici pe creier. Este drept că sunt foarte neastâmpărați, dar reușești să îi ții în frâu, atunci când vrei să rezolvi probleme importante.

Taur

Ai un singur pitic pe creier, dar se manifestă în cele mai nepotrivite momente. Ajungi, astfel, să iei tot felul de decizii nefavorabile ție.

Gemeni

Tu ai foarte mulți pitici pe creier, dar pe tine nu te deranjează. Cei care au de suferit de pe urma lor sunt oamenii din preajma ta, de aceea nu ai foarte mulți prieteni.

Rac

Ai un pitic pe creier, pe care îl iubești ca pe ochii din cap. Nu te lasă inima să îi înfrânezi pornirile și îl lași să se desfășoare, câtă vreme acțiunile lui nu îi supără pe ceilalți oameni dragi din viața ta.

Leu

Nu contează câți pitici ai pe creier, pentru că sunt nespus de frumoși! Pe lângă fizicul lor imposibil de ignorat, sunt și plini de farmec, așa că nu se supără nimeni când o iau razna.

Fecioara

Ai 7 pitici pe creier, foarte enervanți! Ei îți șoptesc fiecare imperfecțiune pe care o observă, așa că nu este de mirare că nu îți scapă nimic!

Balanta

Nu a avut nimeni curaj să se întrebe câți pitici ai pe creier. Sunt mulți și foarte răi, dar dacă îți faci curaj, poți să îi numeri. Ar fi unul care te face să te răzgândești la fiecare 5 secunde, unul care te face să dai sume uriașe pe haine, unul care te face să te enervezi că cineva nu s-a legat bine la șireturi…

Scorpion

Piticii tăi pe creier nu te-au mai suportat și te-au abandonat. Nu îți face griji, însă! Te descurci la fel de bine și fără ei!

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !