loading...

Ionela Prodan, „ţepuită” cu jumătate de milion de euro! Nenorocirile se ţin lanţ

Familia Ionelei Prodan primeşte lovitură după lovitură: în timp ce îndrăgita artistă se zbate între viaţă şi moarte, „vulturii” din jur se înfruptă din agoniseala ei!

Ionela Prodan, care se află în stare critică, în spital, a pierdut recent două dintre cele mai importante procese: unul care avea drept miză jumătate de milion de euro şi un altul care viza un teren extrem de valoros din Capitală. Prima lovitură a venit în momentul în care judecătorii de la Curtea de Apel Bucureşti au dat o sentinţă în defavorea artistei, care solicitase să i se recunoască dreptul de proprietate asupra unui teren din Bucureşti. Mai mult, artista a fost obligată să plătească şi cheltuieli de judecată: „Obligă pe reclamante (Ionela Prodan şi fiicele sale – n.r.) la plata către pârâtă a sumei de 2.554,90 lei cheltuieli de judecată în primă instanţă. Obligă pe apelantele reclamante la plata către apelanta pârâtă a sumei de 9.535,38 lei cheltuieli de judecată în apel”.

Din cauza problemelor de sănătate pe care Ionela Prodan le-a avut în ultimele luni, artista şi fiicele ei au neglijat şi un alt proces, care avea o miză de jumătate de milion de euro, dosar pierdut definitiv, la Curtea Supremă. „Respinge recursul declarat de reclamanta TĂNASE (PRODAN) IONELA împotriva deciziei civile nr. 851/A din 9 mai 2017 pronunţată de Curtea de Apel Bucureşti – Secţia a V-a Civilă, ca nefondat. Irevocabilă”, a fost decizia magistraţilor. În acest dosar, Ionela Prodan susţinea că o instituţie bancară i-a furat din conturi zece milioane de euro, cu ajutorul unor file cec semnate de persoane necunoscute. Pe de altă parte, instituţia bancară a susţinut la un moment dat că prejudiciul real ar fi fost de maxim 500.000 de euro şi, chiar şi aşa, a reuşit să câştige recent procesul cu Ionela Prodan, după ce judecătorii au ajuns la concluzia că faptele s-au prescris.

Ieri, Anamaria Prodan s-a declarat revoltată, după ce au apărut tot felul de zvonuri în presă despre Ionela Prodan şi starea ei de sănătate. „Poţi să ai 10 live-uri, poate să stea 5000 de ani, că n-o să intre, n-o să vorbească nimeni, toţi sunt prietenii mei, ai lui mama. Nu-i cunosc, nu i-am văzut în viaţa mea. Chiar poţi să spui că am vorbit cu tine. Mi se pare o nebunie! Ei nu ne cunosc pe noi. Nu au vorbit nici cu mama, nici cu mine niciodată toţi ăştia care vorbesc pe la televizoare”, a spus Anamaria Prodan, în exclusivitate pentru Antena Stars.

Sursa: spynews.ro

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !